БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА- НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Средна оценка 4.8/5
5/5

СБОГОМ БРЪЧКИ И СТАРЕЛА КОЖА

BEAUTY DERM®

СИЛНО ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ С НЕЗАБАВНО ДЕЙСТВИЕ!

ПОДМЛАДЕНА И ХИДРАТИРАНА КОЖА, ЗА КРАТКО ВРЕМЕ

РАБОТЕТЕ СРЕЩУ БРЪЧКИ И ФИНИ ЗНАЦИ С МОМЕНТАЛЕН ЛИФТИНГ ЕФЕКТ! ДЪЛБОКО ХИДРАТИРА И ФИЛТИРА КОЖАТА КАТО ФИЛТЪР, ПРАВЕЩИ Я ВИДИМО ПО-ЕЛАСТИЧНА И ПО-МЛАДА!

ПРОДАВАТ СЕ САМО 100 БРОЯ

ПРОДАВАМ 7/100 БРОЯ

75 лв

155 лв

Безплатна доставка

наложен платеж

Гарантирано връщане на парите

 

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА БЛОКИРАНЕ НА ОФЕРТАТАБОРБА С ПРИЗНАЦИТЕ НА СТАРЕЕНЕ ЗА ВИДИМО МЛАДО И СВЕЖО ЛИЦЕ!

BEAUTY DERM е нов и ексклузивен крем, базиран на хиалуронова киселина и крем от ший, способен да облекчи възпалението на кожата чрез предаване на тонуса, еластичността и блясъка, за да донесе максимално хранене и младост на трибуната. Неговите висококачествени съставки осигуряват изключителен резултат, невиждан досега, които действат в дълбочина, моментално облекчават кожата, опъват я и я облекчават по напълно естествен начин.

BEAUTY DERM произвежда ботокс-лифтинг ефект, който елиминира всички признаци на изражение, бръчки и торбички, които придават на трибуната доволен и обгърнат вид.

Тази нова формула се характеризира със значително по-концентриран състав на хиалуронова киселина, съставка, способна да осигури дълготрайни резултати за много кратко време.

ПОЛУЧЕТЕ БЪРЗ ЛИФТИНГ ЕФЕКТ БЕЗ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВРЕДНИ ЩИФТИ!

ПРОТИВ БРЪЧКИ, ИЗПЪЛВАЩ, ЕЛАСТИЗИРАЩ ЕФЕКТ

Хиалуроновата киселина във високи концентрации помага за спиране на загубата на вода, която настъпва с напредване на възрастта, като по този начин осигурява видимо по-младо, хидратирано и плътно лице. Също така стимулира образуването на колаген, който придава на кожата еластичност и стегнатост, предотвратявайки бръчките.

 

СЪВЕТИТЕ НА ЕСТЕТИЧНИЯ ХИРУРГ

Пластичен и естетичен хирург Irina P.

„Клиентите, които идват да ме пипат, често ме питат дали интервенциите и убожданията могат да бъдат избегнати, за да се получи същият резултат. Единственият възможен отговор несъмнено е Beauty Derm, който благодарение на комбинацията от масло от ший и хиалуронова киселина предлага сигурни и доказани резултати без противопоказания и без рисковете от хирургични или естетични процедури. Ние използваме този инструмент от месеци с голям успех с нашите пациенти и ще продължим да го правим.”

 

КОМЕНТАРИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

 

Откакто купих Beauty Derm, имам по-младо лице само след няколко употреби! Не вярвах, но трябва да помисля отново, намалява бръчките и мимическите линии, сега лицето ми е много по-гладко, гладко и по-ярко. Горещо го препоръчвам! Никога повече без него!

Katrina F.

Препоръчан от дъщеря ми, опитах Beauty Derm и бях впечатлен. Имам напълно подмладено лице, без бръчки и торбички, както винаги съм искала. Без да харча цяло състояние за хирург, получих същия ефект като повдигане с игла! обичам

 

Barbara R.

Трябва да кажа, че направих задълбочено проучване, преди да избера, тъй като не исках да харча пари за още един разочароващ продукт, който не подхождаше на кожата ми. Аз съм на 37, кожата ми започва да се нуждае от повече внимание и този крем е фантастичен: оставя кожата ми подхранена, мека и кадифена

 

Marìa P.

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА БЛОКИРАНЕ НА ОФЕРТАТА

Един от нашите консултанти ще се свърже с вас, за да потвърди данните и да отговори на евентуални въпроси.

 

Безплатна доставка

наложен платеж

Гарантирано връщане на паритеЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Очевидно не искаме никаква кредитна карта, можете лесно да платите директно на куриера.

 

Без разходи, доставката е безплатна!

Пратката се извършва от куриер, който обикновено доставя за 2-3 работни дни

Разбира се, можете да говорите директно с някой от нашите оператори, като попълните формуляра.

 

Този уебсайт не е част от Facebook или Facebook Inc. Освен това този уебсайт не е одобрен от Facebook по никакъв начин. Facebook е търговска марка на Facebook, Inc.

 


МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ: Продуктите, препоръчани на тази страница, се продават като партньор, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия уебсайт. Ето защо, за всякакви искания за връщане или други проблеми с продукти, поръчани чрез уебсайта, винаги ще трябва да се свържете с официалния продавач. Ние обаче ще бъдем на разположение, за да ви помогнем и подкрепим. Продуктите се преглеждат за информационни цели: във всеки случай не могат да бъдат гарантирани надеждни резултати, шансът за успех на всеки резултат варира от клиент до клиент. Този блог не представлява журналистически продукт, тъй като се актуализира без периодичност. Следователно не може да се счита за редакционен продукт по смисъла на Закон №. 62 от 7 Март 2001г. Някои от изображенията и отзивите в блога са намерени онлайн, ако смятате, че може да нарушават правата ви, моля, уведомете ни и те ще бъдат премахнати незабавно.

© 2021 Всички права запазени.