БЕСПЛАТНА ИСПОРУКА – ПОЛОЖЕНОМ

Просечна оцена 4,8/5
5/5

ЗБОГОМ БОРАМА И СТАРЕЛОЈ КОЖИ

BIOLIFT®

ЈАКО ВЛАЖАЈУЋА КРЕМА ПРОТИВ БОРА СА ТРЕНУТНОМ ДЕЛОВАЊЕМ!

ПОДМЛАЂЕНА И ХИДРИРАНА КОЖА, ЗА КРАТКО ВРЕМЕ

РАД ПРОТИВ БОРА И ФИНИХ ЗНАКОВА СА ТРЕНУТНИМ ЛИФТИНГ ЕФЕКАТОМ! ДУБОКО ВЛАЖИ И ФИЛТРИРА КОЖУ КАО ФИЛТЕР, ЧИНИ ЈЕ ВИДЉИВО ЕЛАСТИЧНИЈОМ И МЛАЂОМ!

САМО 100 КОМАДА НА ПРОДАЈУ

7/100 КОМАДА НА ПРОДАЈУ

ПОСЕБНА ПОНУДА

3,700.00 RSD

7,600 RSD

Бесплатна достава

Плаћање поузећем

Поврат новца загарантован

 

ПОПУНИ ОБРАЗАЦ БЛОК ПОНУДЕБОРИТЕ СЕ СА ЗНАКИМА СТАРЕЊА ЗА ВИДЉИВО МЛАДО И СВЕЖЕ ЛИЦЕ!

BEAUTY DERM је нова и ексклузивна крема на бази хијалуронске киселине и схеа креме, способна да ублажи упалу коже дајући тонус, еластичност и блиставост како би унела максималну исхрану и младост на штанд. Његови висококвалитетни састојци дају изузетан резултат, никада до сада, који делују дубински, тренутно посветљују кожу, затежу је и посветљују је на потпуно природан начин.

БЕАУТИ ДЕРМ производи ефекат боток-лифтинга који елиминише све знакове експресије, боре и врећице које дају говорници задовољан и обложен изглед.

Ову нову формулу карактерише знатно концентрисанији састав хијалуронске киселине, састојка који може да пружи дуготрајне резултате за веома кратко време.

ОСТВАРИТЕ ЕФЕКАТ БРЗОГ ЛИФТИНГА БЕЗ КОРИШЋЕЊА ШТЕТНИХ ИГОДА!

ЕФЕКАТ ПРОТИВ БОРА, ПУЊЕЊА, ЕЛАСТИЦИРАЊА

Хијалуронска киселина у високим концентрацијама помаже да се заустави губитак воде који се јавља са годинама, обезбеђујући на тај начин видљиво млађе, хидрирано и пуначко лице. Такође стимулише стварање колагена, који кожи даје еластичност и чврстоћу, спречавајући боре.

 

САВЕТ ЕСТЕТСКОГ ХИРУРГА

Пластични и естетски хирург Ирина П.

„Клијенти који долазе код мене на поправке често ме питају да ли се интервенције и убодови могу избећи да би се постигао исти резултат. Једини могући одговор је несумњиво Беаути Дерм, који, захваљујући комбинацији схеа путера и хијалуронске киселине, нуди сигурне и доказане резултате без контраиндикација и без ризика од хируршких или естетских захвата. Користили смо овај алат месецима са великим успехом са нашим пацијентима и наставићемо то да радимо.”

 

КОМЕНТАРИ НАШИХ КЛИЈЕНАТА

 

Откако сам купио Беаути Дерм, имам млађи изглед лица након само неколико употреба! Нисам веровао, али морам поново да размислим, смањује боре и израз лица, сада ми је лице много глађе, глађе и сјајније. Топло га препоручујем! Никада више без тога!

Katrina F.

Препоручила моја ћерка, пробала сам Беаути Дерм и била сам импресионирана. Имам потпуно подмлађено лице, без бора и кеса, како сам одувек желела. Без трошења богатства на хирурга, добио сам исти ефекат као подизање игле! волим

 

Barbara R.

Морам да кажем да сам много истраживао пре него што сам изабрао јер нисам желео да трошим новац на још један разочаравајући производ који није одговарао мојој кожи. Имам 37 година, мојој кожи почиње да треба више пажње и ова крема је фантастична: оставља моју кожу нахрањеном, меком и баршунастом

 

Marìa P.

ПОПУНИ ОБРАЗАЦ БЛОК ПОНУДЕ

Један од наших консултаната ће вас контактирати да потврди детаље и одговори на сва питања.

 

Бесплатна достава

Плаћање поузећем

Поврат новца загарантованЧЕСТО ПОСТАВЉАНА ПИТАЊА

Очигледно не тражимо никакву кредитну картицу, можете лако платити директно куриру.

 

Без трошкова, испорука је бесплатна!

Пошиљка се врши курирском службом која обично доставља за 2-3 радна дана

Наравно, можете директно разговарати са једним од наших оператера попуњавањем обрасца.

 

Ова веб локација није део Фацебоок-а или Фацебоок Инц. Такође, ову веб страницу не подржава Фацебоок ни на који начин. Фацебоок је заштитни знак компаније Фацебоок, Инц.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ: Продуктите, препоръчани на тази страница, се продават като партньор, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия уебсайт. Ето защо, за всякакви искания за връщане или други проблеми с продукти, поръчани чрез уебсайта, винаги ще трябва да се свържете с официалния продавач. Ние обаче ще бъдем на разположение, за да ви помогнем и подкрепим. Продуктите се преглеждат за информационни цели: във всеки случай не могат да бъдат гарантирани надеждни резултати, шансът за успех на всеки резултат варира от клиент до клиент. Този блог не представлява журналистически продукт, тъй като се актуализира без периодичност. Следователно не може да се счита за редакционен продукт по смисъла на Закон №. 62 от 7 Март 2001г. Някои от изображенията и отзивите в блога са намерени онлайн, ако смятате, че може да нарушават правата ви, моля, уведомете ни и те ще бъдат премахнати незабавно.

© 2021 Всички права запазени.