BREZPLAČNA DOSTAVA – PLAČILO OB DOSTAVI

Povprečna ocena 4,8/5
5/5

BOTOX LIFTING UČINEK

FAST COLLAGEN LIFTING®

KREMA PROTI GUBAM S TAKOJŠNJIM DELOVANJEM!

POMLAJENA IN TONIČNA KOŽA, V SAMO 60 SEKUNDAH SE LAHKO POSLOVITE OD GUB

DELUJE PROTI GUBAM IN MIMIČNIM ČRTAM Z TAKOJŠNJIM LIFTING UČINKOM! INTENZIVNO NAVLAŽI IN POMLADI KOŽO, TAKO DA POSTANE VIDNO ELASTIČNEJŠA IN TONIRANA!

SAMO 100 KOSOV V PONUDBI 2X1

7/100 KOSOV OSTAJA V PONUDBI

€39

€99

brezplačna dostava

plačilo ob dostavi

izpolnjeno ali povrnjena garancija

 BORI SE PROTI ZNAMENJEM STARANJA IN SI PODARI OBRAZ, KI JE VIDNO MLAJŠI IN TONIRAN!

FAST LIFTING je nova in ekskluzivna krema na osnovi hialuronske kisline in karitejevega masla, ki se bori proti staranju kože in ji vrača tonus, elastičnost in sijaj mladega obraza.

Njegovi izjemno kvalitetni sestavni deli zagotavljajo neverjeten rezultat, ki v globini pomlaja kožo takoj, jo raztegne in dvigne na maksimum.

FAST LIFTING ponuja botoks lifting učinek, ki odstrani vse mimične črte, gube in otečenost, ki dajejo obrazu izgubljen in star videz.

Ta nova formula je značilna za bistveno bolj koncentrirano sestavo hialuronske kisline, sestavine, ki zagotavlja trajne rezultate v zelo kratkem času.

DOBIŠ LIFTING UČINEK Z FAST LIFTING BREZ UPORABE INJEKCIJ!

PROTI GUBAM, OBNAVLJAJOČ, ELASTIČEN UČINEK

Popolnoma pomlajena in navlažena koža kot lifting učinek pravega kirurga! Inovativna formula z visoko koncentracijo hialuronske kisline pripravi vodo, ki se pojavi s staranjem, tako da koža ostane vidno mlajša in navlažena. Hkrati spodbuja tvorbo kolagena, ki daje koži elastičnost in tonus ter se bori proti gubam.

 

MNENJE ESTETSKEGA KIRURGA

Plastični in estetski kirurg Maja Novak.

 

“Pogosto stranke, ki prihajajo za “popravek”, vedno sprašujejo, ali so te posegi izognljivi. Edina mogoča odgovor je zagotovo Fast Lifting, ki zaradi kombinacije burre iz kariteja in hialuronske kisline zagotavlja varne in preizkušene rezultate brez kontraindikacij in brez tveganja kirurških ali estetskih posegov. To orodje uspešno uporabljamo pri naših pacientih že mesece in bomo nadaljevali.

 

RECENZIJE NAŠIH STRANK

 

Odkar sem kupil Fast Lifting, imam po zelo malo uporabe mlajši obraz! Ne verjel sem, a moram se popraviti, zmanjšane so bile gube in znaki izraza, obraz je veliko bolj toniran, gladko in sijoč. Močno priporočam! Nikoli več brez!

 

Sara F.

Priporočeno mi je bilo od moje hčere, sem preizkusila Fast Lifting in sem brez besed. Imam popolnoma obnovljen obraz, brez gub in vrečk kot sem si vedno želela. Brez porabe bogastva pri kirurgu, sem dosegla enako učinek kot z zdravljenjem z injekcijami! Obožujem jo.

 

Barbara R.

Moral bi reči, da sem naredil natančno raziskavo preden sem jo izbral, ker nisem želel porabiti denarja za še en razočarajoč in neprimeren izdelek za mojo kožo. Imam 37 let, moja koža začne potrebovati več pozornosti, in ta krema je neverjetna: pusti kožo nahranjeno, gladko, mehko.

 

Tatjana P.

IZPOLNITE OBRAZEC PO NAROČILU

En naš svetovalec te bo kontaktiral po telefonu za brezplačno pomoč.

 

brezplačna dostava

plačilo ob dostavi

izpolnjeno ali povrnjena garancija
POGOSTA VPRAŠANJA

Navadno dostavlja kurir v največ 1-2 dneh.

 

Seveda! Ne zahtevamo nobenega tipa kartice, lahko plačate neposredno kurirju.

Pošiljanje je brezplačno!

“Seveda, samo izpolnite obrazec na naši spletni strani!”

 

Ta spletna stran ni del spletnega mesta Facebook ali podjetja Facebook Inc. Poleg tega ta spletna stran ni podprta s strani Facebooka na kakršen koli način. Facebook je blagovna znamka podjetja Facebook, Inc.

 

POZOR: izdelki, ki so priporočeni na tej strani, so prodani v afiliaciji, zato nismo niti proizvajalci, niti uradni prodajalci vsakega posameznega izdelka, ki ga lahko najdete v naši spletni strani. Zato za morebitne zahteve za vračila ali druge težave z izdelki, ki so jih naročili preko spletne strani, se boste morali vedno obrniti na uradnega prodajalca. Vseeno pa bomo na voljo, da vam pomagamo in podpremo. Izdelki so pregledani z namenom informiranja: ni mogoče v nobenem primeru zagotoviti zanesljivih rezultatov, možnost uspeha kakršnega koli rezultata se razlikuje od stranke do stranke. Ta blog ne predstavlja novinarskega izdelka, saj se posodablja brez kakršne koli periodičnosti. Zato ga ni mogoče šteti za uredniški izdelek v smislu zakona št. 62 z dne 7.03.2001. Nekatere slike in pregledi na blogu so bili najdeni na spletu, če verjamete, da lahko škodujejo vašim pravicam, nam to sporočite in bodo takoj odstranjene.

© 2021 Vse pravice pridržane.