NAOČALE SA AUTOMATSKIM GRADUIRANJEM

JEDAN PAR naočala, sa svim stupnjevanjem koje trebate, više nećete morati mijenjati naočale, možete koristiti samo jedan par čak i ako imate različite stupnjevanja za svako oko.

SPECIJALNA PONUDA -50%

SAMO 100 KOMADA U PONUDI

7/100 KOMADA PREOSTALO U PONUDI

€39

€79

Besplatna dostava

Plaćanje prilikom preuzimanja

Garancija zadovoljstva ili povrata novcaKAKO ONI DJELUJU
Samo trebate nositi svoje ONE POWER ZOOM NAOČALE i vaše oči će spontano i automatski pronaći idealan fokus na temelju onoga što gledate.

Tada ćete uz more moći čitati dobru knjigu, koristiti ih za gledanje izdaleka ili za umor.

Ovo je revolucionarna tehnologija optike Flex Focus koju će vaše oko automatski fokusirati, birajući potrebnu gradaciju kako bi vas prikazalo u najboljem izdanju!

MOŽETE IH I ZAMIJENITI SA SVOJOM OBITELJU
Nije važno koliko stupnjeva imaš u očima. zahvaljujući značajkama samopodešavanja, leće se prilagođavaju prema onome što gledate i mogu ih koristiti sve osobe s graduiranom ljestvicom od 0,5 do 2,75 dioptrije.

UDOBNO I OTPORNO
Ultra jak, udoban sa stilom! – Izrađene od visokokvalitetnih materijala, imaju moderan dizajn Idealne i za žene i za muškarce!

KAKO SE PRIMJENJUJE

NELOMIVI MATERIJAL OD KOJEG SU IZRAĐENI ČINI IH SUPEROTPORNIM
Više se nećete morati bojati da će se slomiti uslijed slučajnih padova. Sljepoočnice su, s druge strane, super fleksibilne, prilagođavaju se vašem licu udobno i bez problema.

One Power Zoom: Unisex i moderan
Želite par naočala koje vam pristaju kad god vam se vid pogorša ili poboljša, bez skupih očnih pregleda? Želite li elegantne naočale koje bez problema pristaju vama i članovima vaše obitelji?

Onda su zumovi jedne snage pravi za vas!

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI

Odličan proizvod. Ne vidim dobro stvari izdaleka, ali s ovim mogu vidjeti sve što želim vidjeti. Lakoća ne uzrokuje stalno klizanje okvira naočala s nosa. Vidi se jako dobro i sunce mi više ne smeta. jedino loše što su malo kasnili, ali opraštam im

Marijia F.

Navodim da na jednom oku imam 2 stupnja, a na drugom 2,50 ali sam ih uzeo i napravio pravu stvar! Najbolja stvar je što ih stvarno možete koristiti za bilo što. mijenjaju intenzitet svjetla i možete čitati na suncu bez ikakve nelagode. za mene koja teško čitam izbliza i vidim na daljinu su zaista izuzetne jer sve radim s naočalama

Nada V.

Danas stigao. Ambalaža je jako lijepa i dobro izgleda.Svatko tko nosi naočale ima problem pogotovo ljeti…ove rješavaju problem i vrlo su estetski dopadljive.Kvaliteta materijala se čini odlična a i vid!

Ivana P.

ISPUNITE OBRAZAC ZA BLOKIRANJE PONUDE

Besplatna dostava

Plaćanje prilikom preuzimanja

Garancija zadovoljstva ili povrata novcaEco prime

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su ecoprimeitalia.com sono venduti in affiliazione pertanto ecoprimeitalia.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

Privacy PolicyTermini e condizioni

© 2021 Tutti i diritti riservati.