РЕАКТИВИРАНЕ НА ПОВТОРНОТО ИЗРАСТВАНЕ

НОВ 100% НАТУРАЛЕН ЛОСИОН, БОРИ СЕ С АЛОПЕЦИЯ И ИЗТЪНЯВАНЕ, РЕАКТИВИРА ПОВТОРНОТО ИЗРАСТВАНЕ И СПИРА КОСОПАДА, ЕФЕКТИВЕН ПРИ НЯКОЛКО ПРИЛОЖЕНИЯ

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ВЗЕМЕТЕ 2 ЗА 1

ПРЕДЛАГАТ СЕ САМО 100 БРОЯ

В ОФЕРТА ОСТАНАТ 7/100 БРОЯ

69 LV

139 LV

безплатна доставка

плащане при доставка

удовлетворена или възстановена гаранция

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА ПО ПОРЪЧКАЕФЕКТИВЕН ЛЕК

Това е 100% натурално лечение, което помага за борба с алопецията, реактивира спящите луковици и укрепва съществуващата коса!

След 8 години обучение и изследвания в нашите италиански лаборатории

Лосионът подобрява кръвоснабдяването на скалпа, като активира и насърчава естествения растеж на косата. Следователно не само се бори с косопада и чупливостта, но активно стимулира растежа им, благодарение на ободряващото и стимулиращо действие

100% НАТУРАЛЕН

100% натурален продукт с екстракти от аргинин, serenoa repens и сминдух, които заедно предлагат перфектна комбинация за реконструкция на гъста коса

РЕАКТИВИРА СПЯЩИТЕ КРУШКИ

Благодарение на активните съставки на аргинина, той е в състояние да активира отново спящите луковици, които вече не са в състояние да произвеждат протеини, необходими за повторното израстване на косата

УКРЕПВА И ПРИДАВА ОБЕМ

Прави крушките по-силни, като по този начин дава много енергия на косата, която се увеличава в диаметър, този ефект ще даде много обемен вид на косата

ЗАЩО ГУБИМ КОСАТА СИ И ЗАЩО Е ВАЖНО ДА Я ЗАЩИТИМ ПРЕЗ ЗИМАТА?

Косата, изложена на лятно слънце и UV лъчи, е подложена на стрес и с течение на времето има тенденция да губи хидратация и хранене, така че космената крушка отслабва.

Това отслабване кара косата да се миниатюризира, което с течение на времето, ако не се лекува, може да постави космената крушка, която вече не е в състояние да възстанови косата. След третиране със себорин в продължение на няколко месеца, особено през есента и зимата, дава възможност да се спре падането и да се активират спящите крушки!

МНЕНИЕТО НА ТРИХОЛОГА

След 8 години проучвания и изследвания показахме, че аргининът е в състояние да намали загубата на коса с 87% и междувременно да стимулира реактивирането на 76% от инактивираните фоликули.

Хиляди мъже и жени вече са помогнали от себоринията и 97% от тях са потвърдили намаляване на косопада и стимулиране на повторното израстване, като възстановяването на фоликулите и косата дори в зоните на изтъняване

Аргининът е незаменима аминокиселина на мъжествеността. Той участва в изграждането на мускулите и косата, а също така е отговорен за здравето на фоликулите.

Ви гарантира най-доброто качество на аргинин, предлаган на пазара, този, използван в най-добрите центрове за коса за ефективни терапии срещу косопад и за повторно израстване. Всички максималния потенциал на тази аминокиселина в спрей да се използва, когато и колкото искате.

Трихолог с над 35 години опит – Доктор Марко Латини

КАК СЕ ПРИЛАГА

Seborina е много лесен за използване и благодарение на удобния спрей контейнер можете да го вземете със себе си и във фитнеса:

– напръскайте малко количество от продукта върху всички зони, които ще се третират
– масажирайте нежно, за да попие продукта.

Seborina е формула без масла, която оставя косата ви идеално чиста, дори веднага след душ. Можете да го използвате навсякъде, без никой да забележи. Всичко, от което се нуждаете, е 5 минути на ден, за да расте перфектна коса.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Страдах от задух и вече не можех да се виждам в огледалото. Приятелите ми се подиграваха с мен и вече нямаше да напускам къщата. Опитах много лечения, но без резултат. Случайно разбрах за Себорина и реших да опитам. Отначало бях много скептичен, но след 3 седмици започнах да виждам как косата ми расте обратно в области, където вече нямах!!! Изглежда невъзможно, но ви уверявам, че наистина работи!!!!

Георги

Какво да кажа, аз съм различен човек! По-уверен от мен, особено когато излизам с момичетата, вече не ми се налага да се покривам с косата си! Много по-силна коса, съживена кичура! Момчета се опитват да го вярват!

Иван

Надарен на съпруга ми, защото на 50 години започна да губи косата си, той все още ми благодари, след 1 месец косопадът спря и косата започва да расте отново, нека видим как върви през следващите няколко седмици, но много валидно лечение!

Димитър 

От години се боря с косопад. Първо намаляващата линия на косата, след това изтънените области също на гърба. Вече не се чувствах уверена и не се харесвах. Тогава един професионалист ми препоръча Seborina и успях да напълня косата си много

Николай

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА ПО ПОРЪЧКА

безплатна доставка

плащане при доставка

удовлетворена или възстановена гаранцияEco prime

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su ecoprimeitalia.com sono venduti in affiliazione pertanto ecoprimeitalia.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

Privacy PolicyTermini e condizioni

Contattiresi e rimborsi

© 2021 Tutti i diritti riservati.