REACTIVEAZA REGENERAREA

NOUA LOTIUNE 100% NATURALA, COMBATE ALOPECIA SI SUBTIEREA, REACTIVEAZA REGENERAREA SI OPRESTE CADEREA PARULUI, EFICIENTA IN CATEVA APLICATII

OFERTA SPECIALA OBTIINȚI 2 PENTRU 1

OFERTA NUMAI 100 BUCATI 2X1

7/100 BUCĂȚI RĂMĂSE LA OFERTA

199 ron

399 ron

Transport gratuit

Plata la livrare

Garanție satisfăcut sau rambursat
UN LEAC EFICIENT

SEBORINA Este un tratament 100% natural care ajută la combaterea alopeciei, reactivarea becurilor latente și întărirea părului existent!

După 8 ani de studiu și cercetare în laboratoarele noastre italiene

Loțiunea îmbunătățește alimentarea cu sânge a scalpului prin activarea și promovarea creșterii naturale a părului. Nu numai că combate căderea părului și fragilitatea, dar stimulează în mod activ creșterea lor, datorită acțiunii sale revigorante și stimulatoare

100% NATURAL

Produs 100% natural cu arginină, serenoa repens și extracte de schinduf, care împreună oferă o combinație perfectă pentru reconstrucția părului gros

REACTIVEAZĂ BECILE DE ADORMIT

Datorită ingredientelor active ale argininei, este capabil să reactiveze becurile latente, care nu mai sunt capabile să producă proteine esențiale pentru regenerarea părului

ÎNTĂRĂȘTEȘTE ȘI VOLUMIZĂ

Seborina face becurile mai puternice, oferind astfel o mulțime de energie părului care crește în diametru, acest efect va da un aspect foarte voluminos părului

DE CE NE PIERDEM PĂRUL ȘI DE CE ESTE IMPORTANT SĂ-L PROTEJĂM IARNA?

Părul expus la soarele de vară și razele UV este supus stresului și, în timp, tinde să piardă hidratarea și nutriția, astfel încât becul de păr slăbește.

Această slăbire determină miniaturizarea părului, care în timp, dacă este lăsată netratată, poate pune becul de păr care nu mai este capabil să regăsească părul. După un tratament cu seborină timp de câteva luni, în special toamna și iarna, face posibilă oprirea căderii și reactivarea becurilor latente!

OPINIA TRICHOLOGULUI

După 8 ani de studii și cercetări, am demonstrat că arginina este capabilă să reducă pierderea părului cu 87% și, între timp, să stimuleze reactivarea a 76% din foliculii inactivați.

Mii de bărbați și femei au fost deja ajutați de seborinia și 97% dintre ei au confirmat o reducere a căderii părului și o stimulare a regenerării, cu recuperarea foliculilor și a părului chiar și în zonele de subțiere

Arginina este aminoacidul esențial al masculinității. Este implicat în construirea mușchilor și părului și este, de asemenea, responsabil pentru sănătatea foliculului.

SEBORINA vă garantează cea mai bună calitate a argininei disponibile pe piață, cea utilizată în cele mai bune centre de păr pentru terapii eficiente împotriva căderii părului și pentru regenerare. Tot potențialul maxim al acestui aminoacid într-un spray de utilizat ori de câte ori și oricum doriți.

Tricholog cu peste 35 de ani de experienta – Doctor Marco Latini

CUM SE APLICĂ

Seborina este foarte ușor de utilizat și, datorită recipientului său de pulverizare convenabil, îl poți lua cu tine și la sală:

– pulverizați o cantitate mică de produs pe toate zonele de tratat
– se maseaza usor pentru a absorbi produsul.

Seborina este o formulă fără ulei, pentru a vă lăsa părul perfect curat, chiar și imediat după duș. Îl poți folosi oriunde, fără ca nimeni să observe. Tot ce aveți nevoie sunt 5 minute pe zi pentru a crește părul perfect.

COSA DICONO I NOSTRI CLIENTI

Sufeream de chelie in frunte și nu mă mai puteam vedea în oglindă. Prietenii mei s-au distrat de mine și nu aș mai părăsi casa. Am încercat multe tratamente, dar fără nici un rezultat. Din întâmplare am aflat despre Seborina și am decis să o încerc. La început am fost foarte sceptic, dar după 3 săptămâni am început să-mi văd părul crescând înapoi în zone în care nu mai aveam niciunul! Pare imposibil, dar vă asigur că funcționează cu adevărat!!!!

Gabriel

Ce pot să spun, sunt o persoană diferită! Mai încrezător decât mine, mai ales când ies cu fetele nu mai trebuie să mă acopăr cu părul! Păr mult mai puternic, smoc revigorat! Băieții încearcă să-l creadă!

Adrian

Dat cadou soțului meu, pentru că la 50 de ani a început să-și piardă părul, tot îmi mulțumește, după 1 lună căderea părului s-a oprit și părul începe să crească din nou, să vedem cum merge cu următoarele săptămâni, cu toate acestea, un tratament foarte valabil!

Brândușa

De ani de zile mă lupt cu căderea părului. Mai întâi linia părului în retragere, apoi zonele subțiate tot pe spate. Nu mă mai simțeam încrezător și nu mă plăcea de mine. Apoi un profesionist mi-a recomandat Hair Maxine și am putut să-mi umplu părul atât de mult

Andrei

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A COMANDA

Transport gratuit

Plata la livrare

Garanție satisfăcut sau rambursat
Eco prime

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su ecoprimeitalia.com sono venduti in affiliazione pertanto ecoprimeitalia.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

Privacy PolicyTermini e condizioni

© 2021 Tutti i diritti riservati.