PONOVNO AKTIVIRA PONOVNO RAST LAS IN USTAVI PRHLJAJ

NOV 100% NARAVNI LOSJON, SE BORI PROTI ALOPECIJI IN REDČENJU, PONOVNO AKTIVIRA PONOVNO RAST IN USTAVI IZPADANJE LAS, UČINKOVIT V NEKAJ APLIKACIJAH

POSEBNA PONUDBA PRIDOBITE 2 ZA 1

V PONUDBI SAMO 100 KOS 2X1

V PONUDBI ŠE 7/100 KOSOV

€39

€89

Brezplačna dostava

Plačilo ob dostavi

izpolnjeno ali povrnjena garancija

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА ПО ПОРЪЧКА
UČINKOVITO ZDRAVILO

SEBORINA To je 100% naravno zdravljenje, ki pomaga v boju proti alopeciji, reaktiviranju mirujočih čebulic in krepitvi obstoječih las!

Po osmih letih študija in raziskav v naših italijanskih laboratorijih

Losjon izboljša prekrvavitev lasišča z aktiviranjem in spodbujanjem naravne rasti las. Ne samo, da se zato bori proti izpadanju las in krhkosti, ampak aktivno spodbuja njihovo rast, zahvaljujoč poživljajočemu in spodbudnemu delovanju

100% NARAVNO

100% naravni izdelek z izvlečki arginina, serenoa repens in triplata, ki skupaj ponujajo popolno kombinacijo za rekonstrukcijo debelih las

PONOVNO AKTIVIRA LASNE ČEBULICE

Zahvaljujoč aktivnim sestavinam arginina lahko ponovno aktivira mirujoče čebulice, ki ne morejo več proizvajati beljakovin, bistvenih za ponovno rast las.

KREPI IN VOLUMINIRA

Seborina Naredi žarnice močnejše, s čimer daje veliko energije lasem, ki se povečujejo v premeru, bo ta učinek dal zelo obsežen videz las

ZAKAJ IZGUBIMO LASE IN ZAKAJ JE POMEMBNO, DA JIH ZAŠČITIMO POZIMI?

Lasje, izpostavljeni poletnemu soncu in UV žarkom, so izpostavljeni stresu in sčasoma izgubljajo hidracijo in prehrano, zato lasna žarnica oslabi.

Ta oslabitev povzroči, da se lasje miniaturizirajo, kar sčasoma, če se ne zdravi, lahko postavi lasno žarnico, ki las ne more več obnoviti. Po zdravljenju s seboroinom nekaj mesecev, zlasti jeseni in pozimi, omogoča ustavitev padca in ponovno aktiviranje mirujočih čebulic!

MNENJE TRICHOLOGIST

Po 8 letih študij in raziskav smo pokazali, da arginin lahko zmanjša izpadanje las za 87% in v tem času spodbudi reaktivacijo 76% inaktiviranih foliklov.

Na tisoče moških in žensk je že pomagalo seboroinija, 97% pa jih je potrdilo zmanjšanje izpadanja las in stimulacijo ponovne rasti, z okrevanjem foliklov in las tudi na območjih redčenja.

Arginin je esencialna aminokislina moškosti. Sodeluje pri gradnji mišic in las ter je odgovoren tudi za zdravje foliklov.

Seborina vam zagotavlja najboljšo kakovost arginina na voljo na trgu, tisti, ki se uporablja v najboljših las centrov za učinkovito zdravljenje proti izpadanju las in za ponovno rast. Vse največji potencial te aminokisline v spray za uporabo kadarkoli in kako želite.

Triholog z več kot 35-letnimi izkušnjami – doktor Marco Latini

KAKO SE UPORABLJA

Seborina je zelo enostavna za uporabo in jo lahko zaradi priročne pršilne posode vzamete s seboj tudi v telovadnico:

– razpršite majhno količino izdelka na vsa področja, ki jih želite obdelati
– nežno masirajte, da se izdelek vpije.

Seborina je formula brez olja, ki poskrbi, da so vaši lasje popolnoma čisti tudi takoj po tuširanju. Uporabljate ga lahko kjer koli, ne da bi kdo opazil. Vse kar potrebujete je 5 minut na dan, da zrastejo popolni lasje.

KAJ PRAVIJO NAŠE STRANKE

Trpel sem zaradi kratke sape in se nisem mogel več videti v ogledalu. Prijatelji so se norčevali iz mene in ne bi več zapustil hiše. Poskušal sem veliko zdravljenj, vendar brez uspeha. Po naključju sem izvedel za Seborino in sem se odločil poskusiti. Sprva sem bil zelo skeptičen, vendar sem po 3 tednih začel videti, kako mi lasje rastejo nazaj na območjih, kjer nisem več imel!!! Zdi se nemogoče, vendar vam zagotavljam, da res deluje!!!!

Adolf

Kaj naj rečem, jaz sem druga oseba! Bolj samozavestni kot jaz, še posebej, ko grem ven z dekleti, se mi ni treba več pokrivati z lasmi! Veliko močnejši lasje, oživljena šopek! Fantje poskušajo, da je prepričanje!

Aleksij

Nadarjen mojemu možu, ker je pri 50 letih začel izgubljati lase, še vedno se mi zahvaljuje, po enem mesecu se je izpadanje las ustavilo in lasje spet začnejo rasti, poglejmo, kako gre v naslednjih nekaj tednih, vendar zelo veljavno zdravljenje!

 Ana

Že leta se borim z izpadanjem las. Najprej upadajoča linija las, nato stanjšani predeli tudi na hrbtu. Nisem se več počutila samozavestna in nisem si bila všeč. Potem mi je strokovnjak priporočil Seborino in lahko sem si zelo napolnila lase

Maja

IZPOLNITE OBRAZEC PO NAROČILU

Brezplačna dostava

Plačilo ob dostavi

izpolnjeno ali povrnjena garancija
Bio healthy

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su ecoprimeitalia.com sono venduti in affiliazione pertanto ecoprimeitalia.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

Privacy PolicyTermini e condizioni

contattiresi e rimborsi

© 2021 Tutti i diritti riservati.