ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μέση βαθμολογία 4,8/5
5/5

ΕΠΑΝΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ ΕΠΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ

ΝΈΑ 100% ΦΥΣΙΚΉ ΛΟΣΙΌΝ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΆ ΤΗΝ ΑΛΩΠΕΚΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΑΊΩΣΗ, ΕΠΑΝΑΔΡΑΏΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΆ ΤΗΝ ΤΡΙΧΌΠΤΩΣΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΉ ΣΕ ΛΊΓΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕΤΕ 2 ΓΙΑ 1

ΜΟΝΟ 100 ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

7/100 ΤΕΜΑΧΙΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

€39

€89

δωρεάν μεταφορικά

πληρωμή με αντικαταβολή

ικανοποιημένη ή επιστρεπτέα εγγύηση
ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Seborina Είναι μια 100% φυσική θεραπεία που βοηθά στην καταπολέμηση της αλωπεκίας, επανενεργοποιώντας τους αδρανείς βολβούς και ενδυναμώνοντας τα υπάρχοντα μαλλιά!

Μετά από 8 χρόνια μελέτης και έρευνας στα ιταλικά μας εργαστήρια

Η λοσιόν βελτιώνει την παροχή αίματος στο τριχωτό της κεφαλής ενεργοποιώντας και προωθώντας τη φυσική ανάπτυξη των μαλλιών. Ως εκ τούτου, όχι μόνο καταπολεμά την τριχόπτωση και την ευθραυστότητα, αλλά διεγείρει ενεργά την ανάπτυξή τους, χάρη στην αναζωογονητική και τονωτική δράση της

100% ΦΥΣΙΚΟ

100% φυσικό προϊόν με αργινίνη, serenoa repens και εκχυλίσματα fenugreek, τα οποία μαζί προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό για την αναδόμηση των παχιών μαλλιών

ΕΠΑΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΤΕΣ ΥΠΝΟΥ

Χάρη στα ενεργά συστατικά της αργινίνης, είναι σε θέση να επανενεργοποιήσει αδρανείς βολβούς, οι οποίοι δεν είναι πλέον σε θέση να παράγουν πρωτεΐνες απαραίτητες για την αναγέννηση των μαλλιών

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΟΓΚ

Seborina Κάνει τους βολβούς ισχυρότερους, δίνοντας έτσι πολλή ενέργεια στα μαλλιά που αυξάνει τη διάμετρο, αυτό το αποτέλεσμα θα δώσει μια πολύ ογκώδη εμφάνιση στα μαλλιά

ΓΙΑΤΊ ΧΆΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΆ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΏΝΑ;

Τα μαλλιά που εκτίθενται στον καλοκαιρινό ήλιο και τις ακτίνες UV υπόκεινται σε άγχος και με την πάροδο του χρόνου τείνει να χάσει την ενυδάτωση και τη διατροφή, έτσι ώστε ο βολβός της τρίχας να εξασθενεί.

Αυτή η αποδυνάμωση αναγκάζει τα μαλλιά να σμίκρυνση, η οποία με την πάροδο του χρόνου, αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να βάλει το βολβό της τρίχας που δεν είναι πλέον σε θέση να αναδημιουργήσει τα μαλλιά. Μετά από μια θεραπεία με σμηγορίνη για λίγους μήνες, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, καθιστά δυνατή τη διακοπή της πτώσης και την επανενεργοποίηση των αδρανών βολβών!

ΤΗ ΓΝΏΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΧΟΛΌΓΟΥ

Μετά από 8 χρόνια μελετών και ερευνών, έχουμε αποδείξει ότι η αργινίνη είναι σε θέση να μειώσει την τριχόπτωση κατά 87% και εν τω μεταξύ να διεγείρει την επανενεργοποίηση του 76% των αδρανοποιημένων ωοθυλακίων.

Χιλιάδες άνδρες και γυναίκες έχουν ήδη βοηθηθεί από τη σμηγορίνια και το 97% από αυτούς έχουν επιβεβαιώσει τη μείωση της τριχόπτωσης και την τόνωση της ανάπτυξης, με την ανάκτηση των ωοθυλακίων και των τριχών ακόμη και στις περιοχές αραίωσης

Η αργινίνη είναι το απαραίτητο αμινοξύ της αρρενωπότητας. Ασχολείται με την οικοδόμηση των μυών και των μαλλιών, και είναι επίσης υπεύθυνη για την υγεία των ωοθυλακίων.

SEBORINA σας εγγυάται την καλύτερη ποιότητα Αργινίνης που διατίθεται στην αγορά, αυτή που χρησιμοποιείται στα καλύτερα κέντρα μαλλιών για αποτελεσματικές θεραπείες κατά της τριχόπτωσης και για την αναγέννηση. Όλες οι μέγιστες δυνατότητες αυτού του αμινοξέος σε ένα σπρέι για να χρησιμοποιήσετε όποτε και όπως θέλετε.

Τριχολόγος με πάνω από 35 χρόνια εμπειρία – Ιατρός Μάρκο Λατίνη

ΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ

Το Seborina είναι πολύ εύκολο στη χρήση και χάρη στο βολικό δοχείο ψεκασμού του μπορείτε επίσης να το πάρετε μαζί σας στο γυμναστήριο:

– Ψεκάστε μια μικρή ποσότητα προϊόντος σε όλες τις περιοχές που πρόκειται να υποβληθούν σε θεραπεία
– Κάντε απαλό μασάζ για να απορροφηθεί το προϊόν.

Το Seborina είναι μια φόρμουλα χωρίς λάδια, που αφήνει τα μαλλιά σας τέλεια καθαρά, ακόμα και αμέσως μετά το ντους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 5 λεπτά την ημέρα για να μεγαλώσετε τέλεια μαλλιά.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Υπέφερα από δύσπνοια και δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη πια. Οι φίλοι μου με κορόιδευαν και δεν έφευγα από το σπίτι πια. Έχω δοκιμάσει πολλές θεραπείες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κατά τύχη έμαθα για την Seborina και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Στην αρχή ήμουν πολύ επιφυλακτικός αλλά μετά από 3 εβδομάδες άρχισα να βλέπω τα μαλλιά μου να μεγαλώνουν πίσω σε περιοχές όπου δεν είχα πια!!! Φαίνεται αδύνατο, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι λειτουργεί πραγματικά!!!!

 Nicolas

Τι να πω, είμαι άλλος άνθρωπος! Πιο σίγουρος από μένα, ειδικά όταν βγαίνω με τα κορίτσια δεν χρειάζεται να καλύπτω τον εαυτό μου με τα μαλλιά μου πια! Πολύ πιο δυνατά μαλλιά, αναζωογονημένη τούφα! Παιδιά να προσπαθήσουμε είναι να το πιστέψουμε!

Febo

Προικισμένος στον σύζυγό μου, γιατί στα 50 άρχισε να χάνει τα μαλλιά του, εξακολουθεί να με ευχαριστεί, μετά από 1 μήνα η τριχόπτωση σταμάτησε και τα μαλλιά αρχίζουν να μεγαλώνουν και πάλι, ας δούμε πώς θα πάει με τις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο, μια πολύ έγκυρη θεραπεία!

Safira

Εδώ και χρόνια παλεύω με την τριχόπτωση. Πρώτα η γραμμή των μαλλιών που υποχωρεί και μετά λεπτές περιοχές και στην πλάτη. Δεν ένιωθα πλέον σιγουριά και δεν μου άρεσε ο εαυτός μου. Τότε ένας επαγγελματίας μου σύστησε τη Seborina και μπόρεσα να γεμίσω πολύ τα μαλλιά μου

Agape

ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΗ ΦΌΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ

δωρεάν μεταφορικά

πληρωμή με αντικαταβολή

ικανοποιημένη ή επιστρεπτέα εγγύηση
Eco prime

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su ecoprimeitalia.com sono venduti in affiliazione pertanto ecoprimeitalia.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

Privacy PolicyTermini e condizioni

contattiresi e rimborsi

© 2021 Tutti i diritti riservati.