Ingyenes szállítás –

Utánvétes fizetés

SUGOOLA™ ORTOPÉD KORREKTÍV BELÉPÉS

TERMÉSZETESEN KORRIÁBÍTJA A LÁBCSONTOKAT, ELŐsegíti a CSONTOK MAGASSÁGBAN ÉS A HELYES TARTÁSBAN FEJLŐDÉSÉT

CSAK 100 DARAB KÍNÁL

7/100 DARAB MARAD A KÍNÁLATBAN

CSAK KÜLÖNLEGES AJÁNLATBAN

HUF 19.46

HUF 49.46

Ingyenes szállítás

Utánvétes fizetés

Elégedettségi vagy pénzvisszafizetési garancia
A Sugoola™ HeightBoost talpbetétek elősegítik a csontnövekedést, javítják a magasságot és optimalizálják a láb mechanikáját. A távoli infravörös terápia és a jobb vérkeringés elősegíti a csontok tápanyag- és oxigénellátását. A talpbetétek megoldják a lábproblémákat, korrigálják a lábfej hibáit, és hozzájárulnak a csontváz általános egészségéhez. A talpon lévő célzott nyomáspontok javítják a keringést, enyhítik a vénás problémákat és elősegítik a méregtelenítést. Holisztikus megoldás az optimalizált testnövekedéshez és a mozgás egészségének javításához.

MIÉRT VÁLASZD VÁLASSZON ORTOPÉD KORREKTIV TALPBETÉNKET?

Vessünk egy pillantást az ügyfelekre, akik Sugoola™ Titanium Ionic Arch Correction talpbetétet használtak

A csípőm hosszában tapasztalható különbséggel küszködtem, ami megnehezítette a járást és egyensúlyhiányt okozott. Mióta azonban megvásároltam ezt a talpbetétet, és a rövidebb lábamon használom, fokozatos javulást tapasztaltam, és a lábaim a folyamatos használat után egyre egyenlőbbek lettek.

Chiara F.

Már egy ideje súlyzózok, és jelentős eltéréseket vettem észre a testmagasságomban, mióta elkezdtem izomépítést. Amikor egy barátom ajánlotta nekem ezeket a talpbetéteket, azonnal elkezdtem használni. Egy idő után elkezdtem növekedni a magasságom, és most már látom, hogy a testemnek megfelelőek az arányai.

Valerio R.

A Sugoola™ talpbetét használata után a hajlított lábaim valóban korrigáltak, és meglepetésemre a magasságom hangtalanul növekedni kezdett! Két héten belül észrevehető különbséget éreztem. Lányként magabiztosabbnak érzem magam, mivel karcsú, egyenes lábaim és magasabb alakom van!

Alessandra P.

AZ AJÁNLAT BIZTOSÍTÁSÁHOZ TÖLTSE ki AZ ŰRLAPOT
Egyik tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy ingyenes segítséget nyújtson

Ingyenes szállítás

Utánvétes fizetés

Elégedettségi garancia

GYAKORI KÉRDÉSEK

Általában a futár maximum 1-2 napon belül kézbesíti.

Bizonyos! Nem kérünk kártyát, közvetlenül a futárnak fizethet

A szállítás ingyenes!

Természetesen csak töltse ki a weboldalunkon található űrlapot!

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

ATTENZIONE: i prodotti consigliati su questo sito sono venduti in affiliazione, pertanto non siamo né il produttore, né il venditore ufficiale di ogni singolo prodotto che potrete trovare all’interno del nostro sito. Pertanto per eventuali richieste di rimborsi o altri problemi su prodotti ordinati tramite il sito, dovrete sempre fare riferimento al venditore ufficiale. Noi saremo comunque disponibili per aiutarvi e darvi supporto.
I prodotti sono recensiti a scopo informativo: non è possibile in nessun modo garantire risultati certi, le possibilità di riuscita di qualsiasi risultato variano da cliente a cliente.
Questo blog non rappresenta una testata giornalistica in quanto viene aggiornato senza alcuna periodicità. Non può pertanto considerarsi un prodotto editoriale ai sensi della legge n. 62 del 7.03.2001. Alcune immagini e recensioni presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora crediate che possano ledere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

© 2021 Tutti i diritti riservati.